Helppo palvelumalli

Tutustu yllä olevaan videoon tai esitteeseen.

Varmistat oikean hinnoittelun ja tarpeelliset palvelut

Olemme kumppanisi kilpailutusten ja hankintojen osalta. Toimintamme perustuu täyteen riippumattomuuteen. Räätälöimme prosessin yksittäiselle asiakasorganisaatioille sopivaksi. Voit itse keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Tuloksia tunneissa

Saat hyödyt käyttöösi muutamissa tunneissa. Samalla näet prosessien ja palveluiden tilanteet.

Mitattavat säästöt

Säästät aikaa ja rahaa. Meillä maksat hyödyistä. 

Henkilöstö keskiössä

Palvelumallimme on keskittynyt henkilöstön tuottavuuden, työhyvinvoinnin, sitoutumisen, työturvallisuuden ja työkyvyn lisäämiseen palveluiden sekä kumppaneiden avulla. Tuemme datalla päätöksentekoa.

Tutustu oppaaseen tai alla palvelukuvaukseen tai ota yhteyttä. Kerromme, kuinka saavutat palvelumme avulla säästöjä ja hyötyjä tai  ota yhteyttä heti.

Selkeät hyödyt kilpailuttamisesta

Hankintojen avulla kehität tuottavuutta, työhyvinvointia, sitoutumista, työturvallisuutta ja työkykyä mitattavasti tunneissa.

Prosessin vaiheet

Hankintaprosessi räätälöidään asiakkaan kanssa yksilöllisesti. Toteutus vie asiakkailta Avaimet käteen-periaatteella vain muutamia tunteja. Alla vaiheet.

Riippumaton asiantuntija takaa oikean hinnoittelun ja palvelusisällöt

Tarjoamme arvokasta apua hankintaprosessien optimoinnissa ja tehokkuuden parantamisessa. Autamme valitsemaan vaikuttavat palvelut, oikean hinnoittelun ja uusia ratkaisuja tarpeen täyttämiseksi.

Palveluvertailu

Vertailemme eri palveluntuottajien tarjoamat ominaisuudet suhteessa toisiinsa.

Hintavertailu

Vertailemme ratkaisut ja tarjoukset. Valitset tahtotilan mukaiset ratkaisut.

04. Kilpailutus ja hankinnat

Olemme erikoistuneet henkilöstön tuottavuuteen vaikuttavien ratkaisuiden ja palveluiden optimointiin ja kilpiluttamiseen.

Haluatko tietää tarkemmin?